torsdag 1 januari 2009

Gott Nytt År!

Ett nytt år har just börjat. Ett år där vi kan förvänta oss ytterligare massinvandring och mångkulturell berikning i form av rån, gruppvåldtäkter, "hedersmord", upplopp m.m.

Men också ett år där många fler svenskar kommer att vakna upp och finna att drömmen om det mångkulturella paradiset var just en dröm - och att verkligheten är något helt annat.

För alltfler svenskar kommer det att bli uppenbart att ett otryggt multikriminellt maffia-getto samhälle inte är ett pris värt att betala för bekvämligheten att få en pizzeria eller kebabvagn i varje gathörn.


Alltfler svenskar kommer att vägra låta sig kallas rasister och främlingsfientliga för att de uttrycker sina egna personliga erfarenheter av det mångkulturella samhället.


Alltfler pensionärer kommer att bojkotta de etablerade partierna när de inser att de av dessa blir diskriminerade genom att utlänningar som aldrig arbetat och betalt skatt i Sverige får dryga bidrag, medan de själva får vända på slantarna för att kunna överleva på sin futtiga pension.

Det kan bara gå framåt med andra ord, för sanningen segrar till slut!

8 kommentarer:

Incendia sa...

God fortsättning.

Jag har några funderingar, eftersom det står att du är "Friend of Israel".
Vad anser du om att Israel ständigt bryter mot mänskligarättigheter när dom ockuperar palestinsk mark och nu senast bombar bort dom från jorden?

http://babajana.com/uploads/posts/1207272816_p_and_j.jpg

Hur skulle du se det om dom försökte ta Sverige ifrån oss?

Greger Rutgerson sa...

Incendia,

Mina sympatier för Israel bygger dels på det faktum att Israel är mellanösterns enda demokratiska land. Ett land som konsekvent blir orättvist svartmålat i svensk press. Israel söker efter fred medan deras fiender söker efter att utrota dem.

Men också på Guds Ord som säger att det finns en välsignelse i att välsigna Israel:
Jag ska välsigna dem som välsignar dig och förbanna dem som förbannar dig. I dig skall alla släkter på jorden bli välsignade.
(1 Mos 12:1)

Mvh, Greger

Incendia sa...

Att dom har demokrati har inte med saken att göra. Då dom tydligt bryter mot mänskligarättigheter när dom ockuperar palestinsk mark och terroriserar det paletinska folket.
Stöjder absolut inte självmordsbombare som attackerar oskyldiga, men det finns en anledning varför dom gör det.

Om du ser på bilden ovanför jag länkade så ser man hur Israel breder ut sig och tar för sig, dom bygger en mur på Palestinsk mark och nu bombar dom sönder Palestinier som inte har en chans att försvara sig mot USA sponsrade Israel.

Inget emot att Judar ska ha ett eget land, men dom förtjänar inte Israel så som dom beter sig idag.

Anonym sa...

Never to forget, never to forgive to the muslim evil terror. Islam and freedom of speech don´t work. So NO islam in Europe. Watch and read mohammed T-shirt from Sweden at,
http://www.mohammedt-shirt.com
mail: mohammedt-shirt@europe.com
tele: +46735563126

Anonym sa...

Snart februari! Dax att blogga lite, hörrö! Vi väntar på dina kloka insikter! =)

Hälsningar,
amatör deep sky watcher wannabe / snart-180kg-i-bänkpress =)

Anonym sa...

Förstår inte hur du kan kalla dig för KRISTEN när du e rasist.
Hur kan någon Kristen ha så mycket hat i sig? Bibeln är KÄRLEK och inte hat!

Vet du ens vad som står i Bibeln?

"Om en invandrare slår sig ner i ert land, skall ni inte förtryck honom. Invandraren som bor hos er skall ni behandla som en infödd. Du skall älska honom som dig själv, ni var ju själva invandrare i Egyptens land. Jag är Herren er Gud."
3 Mos 19:33-34

Må Gud öppna ditt hjärta för kärlek och driva ut djävulen ur dig. Amen!

Greger Rutgerson sa...

Till anonym,

Egentligen borde jag radera detta din osakliga kommentar för du har här gått över gränsen för vad som är vett och etikett. Du tar ett bibelställe ur ur sitt sammanhang och tillämpar det utan all relevans, samt påstår att jag har är fylld av hat och har djävulen i mig.

Nej, jag är fylld av kärlek både till svenskar och till invandrare.
Flera av mina absolut bästa vänner är flyktingar.

Jag älskar rättfärdighet, men jag hatar orättfärdighet.

Och vet du vad orättfärdighet i detta sammanhang är? Jo det är att vi försummar våra gamla, barn, skola, sjukvård, välfärd och seriöst arbetande medborgare för att få råd till att försörja hundratusentals ekonomiska lycksökare, islamister och människor som kommer hit för att utnyttja vårt bidragssystem.

Vet du vad orättfärdighet mer är?
Jo det är att vi offrar kvinnofriden för massimport av män från fjärran länder som kommer hit med en rutten kvinnosyn och ser svenska kvinnor som lovliga madrasser.
Men det betyder förstås inte nånting varken för dig eller för feministerna som aldrig yppar ett ord av fördömelse när det gäller den kriminalitet som är ett resultat av en fullständigt oansvarig och ansvarslös invandringspolitik.

Jag älskar Gud och jag älskar Sverige. Sverige har varit ett välsignat land som nu är under förbannelse. Vet du varför? Jo, därför att landet har vänt Gud ryggen. Den nuvarande invandringspolitiken och mångkulturiseringen av landet är endast en direkt konsekvens av den avkristning som har pågått sedan decennier. När folket förkastar Guds fruktan blir det förmörkat så att det inte förstår vad rätt är! Så också uppenbarligen med dig, eftersom du så illvilligt går emot mig.

Anonym sa...

Kärlek är inte att öppna sitt hus för fattiga, hungriga och nakna om ens egen familj är fattig, hungrig och naken. Då dör vi alla. FÖRST kläder och föder vi vår egen familj, och sen, när vi alla har det bra ställt, är vi bättre rustade att effektivt kunna ta emot andra som är i en svår situation. Med det inte sagt att vi inte KAN ta emot flyende och lidande, men det får inte gå ut över det egna husets boende.

Jag är FÖR Sverigedemokraterna och deras invandringsfientliga politik, OBS --> inte INVANDRAR- eller främlingsfientliga politik. Invandringspolitiken är åt skogen. Men precis som Rutgersson, är jag FÖR sanna flyktingars rätt att få skydd i vårt land. Och även MINA bästa vänner har genom åren varit asylsökande. Än i denna dag engagerar jag mig för asylsökande och hjälper dem så gott jag kan.

Gud välsigne Sverige, och ALLA människor som vill leva i fred och vänskap OAVSETT åsiktsskillnader och trosinriktningar.

Helt klaart.

/ Svensk medelålders småbarnspappa med invandrarvänner