måndag 23 mars 2009

Vänsterextremisten fick smaka på sin egen medicin

Rättvisepartiet Socialisternas kommunpolitiker Mattias Bernhardsson, 29 i Haninge blev igår attackerad av rakade män med knogjärn och blev rispad i ansiktet. Ett dåd jag tar absolut avstånd från och ger mitt djupaste beklagande över. Ingen ska behöva bli angripen varken fysiskt eller psykiskt för sin politiska åsikts skull. Det som är tråkigt är att alla vi demokratiska Sverigevänner dock inte får åtnjuta samma bemötande av den politiska grupp som Mattias Bernhardsson tillhör.

Denna lilla Trotskistiska gruppering på vänsterkanten är känd för att störa nationella på deras torgmöten genom visslingar och rop, och drar sig heller inte för fysiska angrepp, samtidigt som de också tipsar sina gelikar AFA (Antidemokratisk Fascistisk Action) om lämpliga tillfällen att slå sönder stan och folk vid.
Därför kan det ju inte bli annat än löjligt när Bernhardsson efter sjukhusbesöket till Expressen uttalar sig följande:
Det känns inte kul det här. Jag är arg. Samtidigt tycker jag att de här personerna är väldigt fega som maskerar sig och använder våld. Det tyder på noll politiskt självförtroende.


I och med detta kommer Rättvisepartiet Socialisterna att i slutet av veckan mana till en demonstration mot rasism och nazism. Föga förvånande. Lika föga förvånande som det är att de i denna demonstration i vanlig ordning kommer att bland rasister och nazister inkludera de demokratiska Sverigevänner de med odemokratiska medel brukar ge sig på...

Aftonbladet Expressen

1 kommentar:

vinterbadaren sa...

Svinhugg går igen, sägs det:-)))