lördag 19 januari 2008

Samma gamla floskler från sossarna

Idag samlas Socialdemokraterna i Stockholm på en "Demokratikonferens" för att ta fram en ny strategi i kampen mot Sverigedemokraterna. Denna nya strategi beskriver socialdemokraternas partisekreterare Marita Ulvskog på följande sätt:
"Sd:s politik ska bemötas med kunskap och argument".

Äntligen! Detta är ju vad Sd har väntat på i alla år! Var socialdemokraterna ska hämta denna kunskap och dessa argument blir intressant att se. Men om det är sant så borde det innebära ett slut på användandet av alla värdeladdade skällsord, och istället leda till en saklig debatt.

Jag måste dock säga att jag ändå tvivlar på att någon riktig förändring i rätt riktning kommer att ske. Redan i beskrivningen av deras nya strategi så använder de sig av samma gamla taktik: de tillvitar Sd åsikter de inte har genom att påstå att Sd "gör skillnad på människors värde beroende på var de kommer ifrån, vad de tror på och vilken hudfärg de har".
Sådana befängda och osakliga påståenden pekar inte på att sossarna verkligen ska bemöta Sd med kunskap och sakliga argument. På samma sedvanliga sätt fortsätter sossarna att stämpla Sd som "högerextrema" och påstå att de "hetsar" mot invandrare därför att de konstaterar faktum om den rådande situationen och om konsekvenserna av invandringspolitiken.

Nej, Sverigedemokraterna gör inte skillnad på människor beroende på hudfärg eller ursprung. Däremot gör de skillnad på olika kulturer och värderingar, vilket är en helt annan sak!
Sd vill bevara den kristna värdegrunden och är emot den starkt pågående islamiseringen av landet.
Att alla människor är lika mycket värda betyder inte att alla människor fördenskull har en självklar rättighet att oavsett orsak komma till och leva i Sverige.

Socialdemokraterna (tillika med de andra riksdagspartierna) däremot gör skillnad på människor beroende på hudfärg och ursprung: de diskriminerar nämligen öppet sitt eget folk och föraktar det land och den kultur som våra förfäder har byggt upp!

Att fortsätta med samma schablonartade resonemang och skällsord som tidigare vittnar inte om någon sann kunskap och sakliga argument från sossarnas sida. Dessa saker är det fortfarande Sd som står för!

Aftonbladet

1 kommentar:

Anonym sa...

Är kultur något som man lever med från vaggan till graven ?

Sverige ? Vad är det ?