fredag 6 juni 2008

Svenska flaggan vajar i vinden - hur länge till?

Idag är det sveriges nationaldag. En dag som borde få svenska folket att känna stolthet och glädje. Nationaldagen som i Norge är en festdag av stora mått märks knappt av i Sverige. Av tradition så hissas svenska flaggan här och där. En helikopter flyger runt en sväng med en flagga över stan. Någon enstaka person har tagit på sig en folkdräkt. På vissa platser uppträder någon artist. Mycket mer än så är det dock inte. Nej hur kunde det vara det? Själva dagen som sådan är ju egentligen högerextrem. Svenska folket är av politikerna kuvat och indoktrinerat med att stolthet över sitt land och sin kultur är detsamma som främlingsfientlighet och högerextremism. Många betraktar idag svenska flaggan som en högerextrem symbol och skäms mer än gläds över den.

Varför har svenska flaggan i mångas ögon blivit en högerextrem symbol? Ja inte är det nazisternas fel. Nej det är politikernas fel. Vår blågula flagga med sitt kors är nämligen en symbol för det trygga folkhemmet och välfärdssamhället som bygger på den luthersk-kristna värdegrunden. Alltså motsatsen till DET NYA SVERIGE som är ett multikriminellt otryggt getto-samhälle, och som stöds av samtliga riksdagspartier.
.
Det finns också de som propagerar för ett strykande av korset från vår flagga eftersom Sverige inte längre har kristendomen som officiell religion. Det är nog bara en tidsfråga innan korset är ersatt med en skära!

4 kommentarer:

Anonym sa...

"Högerkänga"/"Tyke Viking" nersläckt igen!

Ny adress:

http://tyke-viking2.blogspot.com

Greger Rutgerson sa...

Jag såg det. Har ändrat adressen. Men det är nog lika bra att du byter till Wordpress så du får vara ifred!

Mvh

Anonym sa...

Jag kan inte låta bli att undra, och oroa mig över, när det betraktas som "Rasistiskt" och förbjudet att säga att man är SVENSK??

http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=1459555

http://sydsvenskan.se/malmo/article263887.ece

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article714894.ab

Greger Rutgerson sa...

Tack för länkarna Anonym! Det första fallet i Norrbotten känner jag till sedan tidigare, men inte fallet i Skåne.
Ja det är sannerligen absurt hur långt det har gått i Sverige med föraktet mot sitt eget land!

Mvh, Greger