onsdag 17 september 2008

Expressen mörklägger - Efterlyst avslöjar sanningen

Bloggen Rakryggad har i ett antal artiklar uppmärksammat de svenska mediernas medvetna döljande av kriminella med utländsk härkomst. Dessa brukar konsekvent kallas för "svenskar" och fotona av dem beläggs konsekvent med en skuggning så att man inte ska se deras ansikte, förutom att ansiktsfärgen också görs ljusare så att ingenting ska antyda att de vore något annat än etniska svenskar. I dagens Expressen visas en bild från en av tunnelbanans kameror av den s.k. "Gärdetmannen" som under två års tid har överfallit 7 kvinnor i Stockholm. Ansiktet är skuggat, och inlagt i bilden är polisens fantombild av mannen.
Varför publicerar Expressen polisens fantombild som föreställer en man som skulle kunna vara etnisk svensk när det nu finns en bild som avslöjar att han inte är det? Och varför har de suddat ut ansiktet på den bilden, som ju troligen räcker för att kunna identifiera honom?
Jo syftet är givetvis att försöka dölja det faktum att han har utländskt ursprung. Enligt svensk politisk korrekthet är per definition alla som vistas i Sverige svenskar. Att säga något annat är att ge uttryck för "vi och dom-tänkande", och det är ju inte bra. Ty alla i hela världen är VI. Förutom de svenskar som älskar sitt fosterland och vill förhindra att landet förvandlas till ett mångkulturellt kriminellt getto förstås. Vi får ju inte misstänkliggöra invandrare, så därför väljer PK-medierna att medvetet ge svenskar skulden för vad invandrare gör sig skyldiga till. Ja det är vi självfallet skyldiga dem, för att de kommer och berikar vårt land i all vår kulturella fattigdom och värdelöshet...
Tillägg: efter att ovanstående skrevs avslöjade onsdagens Efterlyst sanningen om våldtäktsmannen. Mycket riktigt var han något helt annat än en etnisk svensk.

Inga kommentarer: