måndag 1 september 2008

Tobias Billström och rasismen


Migrationsminister Tobias Billström gick nyligen ut med att Sverige måste ställa tydligare krav på invandrare. Ett steg i rätt riktning. Frågan är vad motivet är. Har han och Moderaterna verkligen insett att det är en självklarhet att ställa samma moraliska krav på invandrare som vi ställer på infödda svenskar? Eller är detta förslag endast ett desperat försök att förhindra väljare att hoppa över till Sverigedemokraterna?

Det intressanta är att Tobias Billström genom detta förslag omedelbart av allehanda gråsossar och vänstersympatisörer blir belagd med den sedvanliga rasiststämpeln och anklagas t.ex. för att "fiska i grumliga vatten". De politiskt korrekta har inte något annat medel i sin politiska kamp än att belägga sina meningsmotståndare med värdeladdade skällsord tagna ut ur sina sammanhang. Men det fungerar, därför att den politiska kampen till stor del förs mer på det känslomässiga planet än på det förnuftsmässiga.

Billström bröt mot den "heliga" regeln och blir nu hårt ansatt av PK-maffian. Frågan är om han kommer att vika sig för trycket eller stå rakryggad. Folkpartiet drog tidigare tillbaka sitt förslag om språkkrav för invandrare. Kommer Billström och Moderaterna att upprepa Folkpartiets bluff?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jo, jag tror att detta är ett utslag av den fruktan politikerna känner inför faktumet att svenskarna nu alltmer tydligt visar sitt gillande för Sverigedemokraternas politik. Man vill försöka behålla potentiella sd-röstare inom partiet.
~ SD-positiv norrlänning ~

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=S1tRDPhUlyc