onsdag 20 augusti 2008

Rysshatet inte lika allvarligt som islamhatet

Norrbottenskuriren skriver idag om Ludmila Bergdahl i Kalix som sedan 5 månader driver en minilivsbutik som heter RYSK MINILIVS.

Hennes glädje över att berika Kalixborna med rysk matkultur har bytts ut i oro och bedrövelse. Hon har blivit kallad för såväl "rysshora" som "ryssjävel" och fått spottloskor och avföring på butiksfönstret. Dessa trakasserier började redan efter en månad av hennes verksamhet.

Norrbottenskuriren beskriver i sin artikel detta fall som ett utslag av "främlingsfientlighet", ett vanligt brukat ord av denna tidning och många andra för att svartmåla kritiker av den förda massinvandrings och islamiseringspolitiken i Sverige.
Vad man kan säga är att för en gångs skull är Norrbottenskurirens ordval relevant. Här har vi ett exempel på en civiliserad invandrad person som är skötsam och väl anpassad i Sverige som blir utsatt för urusla handlingar av verkligt främlingsfientliga personer.

För vad är likheten mellan att angripa en civiliserad invandrad person som Ludmila Bergdahl och att vara kritisk till en kravlös massinvandring av lycksökare från hela världen där vi tar emot islamister, terrorister och våldtäktsmän? Svar: INGEN!

De politiskt korrekta mediernas och partiernas verklighetsbild är totalt svartvit. De saknar objektivitet och kan inte se skillnad på en en ansvarslös och blåögd massinvandrings och islamiseringpolitik - och - ett reglerat mottagande av personer som gifter sig med en svensk partner, eller verkliga arbetskraftinvandrare.
Jag funderar över hur det hade varit om en kebab och falafelrestaurang hade blivit utsatt för samma sak? Hade det dröjt 4 månader av trakasserier innan en dagstidning skrev en artikel om saken? KNAPPAST!!! Det hade snabbt blivit världens engagemang med demonstrationer av "vänsteraktivister" och en kampanj mot främlingfientligheten och "hets mot folkgrupp"-anmälan.

Personligen beklagar jag djupt att Ludmila Bergdahl, har blivit utsatt för denna ruttna behandling. Hon har i detta sammanhang oturen att inte vara från mellanöstern eller klädd i slöja och kan därför inte dra nytta av den fördel detta innebär i det "Nya Sverige".
Hon är bördig från Ukraina och det smäller tyvärr inte högt hos varken den flerhövdade mångkultursdiktaturen eller extremvänstern, med dess mediaapparat.

För att på allvar kunna anses vara diskriminerad eller hetsad ska man nämligen vara antingen muslim, ha en avvikande sexuell läggning eller vara mörkhyad.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja detta kan man verkligen tänka till om. I min släkt Halsius är vi verkligen mångkulturella. Inga araber vad jag vet, men folk från USA Ryssland Australien England och från denna Ludmilas land. Alla dessa är hårt arbetande människor och deras avsikt med att komma som ingifta till Sverige är att jobba i ett fritt land och få ett bättre liv. Det är arbetskraftinvandring när den är som bäst. Detta rysshat i Kalix gör Kalixbor som är oskyldiga, till rasister. De fattar inte ens gränsvärdet i detta att det här är berikande för Kalix. Man eller jag skäms över att vara Norrbottning, när detta finns att läsa år 2008. Logiken i dessa hjärnor är o och o igen.