lördag 9 augusti 2008

Stoppa asylmissbruket NU!

Flyktingar?
.
En 28-årig asylsökande man stod på fredagen i Luleå tingsrätt åtalad för 9 brott, bl.a. skadegörelse av bilar, sexuellt ofredande av kvinnor och misshandel av både kvinnor och män. Efter att gett sig på en advokat fick han förses med midjefängsel varav han då spottade på sin försvarare, och krävde en muslimsk försvarare.
Innan dom faller ska mannen genomgå en rättspsykiatrisk undersökning. Åklagaren yrkade på att han ska utvisas efter avtjänat straff.
.
Givetvis ska denna man sättas i fängelse. MEN INTE I SVERIGE, utan i sitt hemland.
Utvisning med omedelbar verkan är därför det enda rätta, han har redan bekostat de svenska skattebetalarna åtskilliga hundratusentals kronor, som vi kunde ha använt till bl.a. vården, skolorna och för att göra livet drägligare för våra pensionärer. För att inte tala om det personliga lidande han har åsamkat andra människor.
.
Detta är bara ett av många exempel på baksidan av DET NYA SVERIGE:s romantiserade mångkulturidyll. När ska politikerna inse att vi måste få ett slut på vansinnet??? När ska de ta itu med det omfattande asylmissbruk som vi varje dag ser effekterna av?
.
Det är hög tid och befogat att Sverige inför ett totalstopp för invandring under lång tid tills vi har löst de problem den hittillsvarande invandringen har resulterat i, och skickat ut alla de som inte vill sköta sig och inte är villiga till att anpassa sig till vårt land. De som har fått medborgarskap på falska grunder bör också kunna avtas sitt medborgarskap.
.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nationalistisk och rasistisk blogg? JA

Kristen blogg? NEJ

Dina värderingar är så långt från de kristna som de kan bli.
Du hör inte hemma i kyrkan.
Visst, kyrkan är öppen för alla (som delar dess värderingar).
Som svensk skämms jag över dig...

Greger Rutgerson sa...

Bäste anonym,

Om det finns något rasistiskt i min blogg så välkomnar jag ett klargörande av vad det består i.
Som du kan läsa i artikeln "Kristendom och nationalism - en motsägelse?" till höger i menyn så har nationalism i sig ingenting att göra med rasism.

Du har rätt i att jag inte hör hemma i kyrkan. Har nämligen övergivit den religiösa institutionen för många år sedan.

I övrigt får du gärna förklara varför du tycker mina värderingar är okristna.

Anonym sa...

Gapa i svenska domstolar kan de göra och gapar de hemma hängs de upp. Vad hjälper det med en muslimsk fösvarare, kan de försvara en sak här men inte i sina hemländer.
Skicka hem dem ut från Sverige för all framtid.

Johan K sa...

En kristen person som vill stänga gränserna för flyktingar kan omöjligt ha läst bibeln.
Fokus i Bibeln ligger inte på homosexualitet som en del verkar tro utan på hur man behandlar sin nästa.
En viktigt del i framför allt GT är att man ska vara gästfri mot främlingarna i sitt land eftersom man själv varit främling.

Greger Rutgerson sa...

Johan K

Den svenska invandringspolitiken handlar i grund och botten inte om att ta emot flyktingar, ty mindre än 10% av de som kommer hit är faktiska flyktingar. Nej, invandringspolitiken handlar i grund och botten om att mångkulturisera Sverige och utrota vår egen kultur. Sådant anser jag inte vara i enlighet med kristen tro.

Mvh

bob sa...

Fan, jävligt mycket kredd till dig som faktiskt har källor i dina artiklar. Mycket bra.

Men varför använder du en pseudonym när du skriver?