onsdag 27 maj 2009

Dags för svenska folket att resa sig upp

Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson, Sven-Olof Sällström och Erik Almqvist skriver löpande om deras Norrlandsturné inför EU-valet. Nyligen stannade de vid i Vännäs, som senast blev känt genom att polisen fick flytta de stackars flyktingarna till annan ort för att rädda dem från att bli lynchade av de rasistiska Vännäsborna. Ja, det var i alla fall så händelsen blev framställd i den svenska pressen. Att verkligheten var en helt annan avslöjade bl.a. bloggen Befria Sverige Länk. Läs även Kent Ekeroths blogg Länk

Sven-Olof Sällström beskriver vistelsen i Vännäs på följande sätt:

Natten mellan måndagen och tisdagen tillbringade vi på hotell i Vännäs, utanför Umeå. Vi försökte hitta alla dessa nazister och rasister som riksmedia kablat ut återfinns i denna lilla västerbottniska håla. Men inte en enda gick att uppbringa. Kanske hade de alla gått under jorden? Däremot återfann vi en hunsad och tilltufsad ortsbefolkning som hukade för frågorna. De lyste däremot upp och nickade försiktigt när jag föreslog att det kanske var så att media inte skrivit hela sanningen. På hotellets receptionsdisk återfanns pliktskyldigt en namninsamling mot "rasismen" i Vännäs. Men nästan inga namn på densamma.


Vi har i dagens Sverige fått ett samhällsklimat som har gjort det svenska folket kuvat under en stenhård åsiktsdiktatur. Alla vet hur det föreligger, men ingen vågar säga det öppet.
Om en svensk beter sig illa åt så är det helt i sin ordning att säga ifrån och klaga på dennes beteende.
Om en utlänning (speciellt om denne är mörkhyad eller muslim) gör samma sak så är det förbjudet att säga ifrån. Då ligger rasiststämpeln stenhårt i pannan. Politikerna och medierna har en stor skuld i det hela.

Idag går det dock inte längre att skylla på dessa för sin okunskap. Möjligheten till att söka information och fakta är idag så utvidgade att det inte finns någon ursäkt. Lika lätt som man surfar in på Aftonblaskan så surfar man in på regimkritiska partiers hemsidor och kan läsa vad de står för. Om medierna kallar vissa partier för rasistiska eller främlingsfientliga så är det inte svårare än att själv studera dessa partiers åsikter och program för att se hur det verkligen föreligger.


Svenska folket består till stor del av döda sillar som följer med den politiska åsiktsströmmen. Det är faktiskt folket som väljer att fortsätta rösta fram mångkulturen och inte bryr sig om att bilda sig en egen uppfattning byggd på fakta, som bär det största ansvaret för att det idag är förtryckt under en flerhövdad åsiktsdiktatur.

Vännäsborna vet mycket väl hur det egentligen gick till i deras ort. Trots detta är de så kuvade under hotet av rasiststämpeln att de pliktskyldigt spelar med i mångkulturisternas spel och inte öppet vågar säga som det är. De är fångar i sitt eget land förtryckta av sin egen regering som de själva har röstat fram.

Sd i Vännäs

Inga kommentarer: