tisdag 21 juli 2009

Islam och mångkulturen

Varje land och rike byggs upp av en huvudsaklig värdegrund. Om denna raseras så kommer den oundvikliga konsekvensen bli att denna ersätts av en annan.
Den sedan flera decennier pågående avkristningen av Sverige i kombination med mångkulturiseringen och massinvandringen av muslimer har öppnat upp för en islamisering av vårt land. Inom ett halvt sekel kommer majoriteten av Sveriges befolkning bestå av muslimer i huvudsak från arabländerna och mellanöstern. Med andra ord av folkgrupper som till skillnad mot de styrande politikerna och vänsterextrema anhangen inte alls tycker om mångkultur. Läs här

Mångkulturen är inte i Sverige för att stanna. När Islam tar över är mångkulturens tid förbi.

4 kommentarer:

feminix sa...

Så sant! Mångkulturen leder till islamisk monokultur! Är politikerna idioter?

Amanda sa...

Jag förstår inte vad det är du vill ha? Du tror inte på mångkulturen. Eller? Är det en kristen monokultur som är idealet?

Glöm inte att kristendomen är invandrare i Sverige.

Anonym sa...

Håller absolut med Amanda där, De e ju knappas som att avkristingen i Sverige har något med att göra att folk som kommer hit från andra länder e av en annan tro, Om du kan visa mig en endaste person du känner som valt att lämna kristendomen just för att gå över till Säg Islam så fine då kan vi börja diskutera men tills dess e de ju inte mer än bara dravell från en okunnig o trångsynt person med storhetsvansinne om sina egna åsiker

feminix sa...

Än så länge är Sverige ett kristet land. Om invandringen får fortsätta som hittills, i kombination med att svenskarna föder så få barn (ca 1,5 per kvinna och för varje generation minskar med 1/4) medan muslimska invandrare föder ca 4 barn per kvinna och därmed fördubblar sin befolkning för varje generation, så kommer muslimerna så småningom att bli flest. Innan dess kommer deras inflytande att bli märkbart. Detta är bara enkel matematik. Frågan är inte OM de tar över, frågan är NÄR.

Till Anonym: Det finns förvånansvärt många svenskar som konverterat till islam bland bloggarna, (några finns bland mina länkar). Kolla själv!