måndag 17 mars 2008

Det nya Sverige - ett multikriminellt getto

Effekterna av "Det Nya Sverige" som samtliga riksdagspartier så mycket vurmar för är tydliga.
Den sedan länge pågående avkristningen i kombination med införandet av mångkulturiseringen och islamiseringen av landet har gett resultat.

*I många städer vågar människor idag inte gå ut på kvällen av rädsla för att bli rånade, misshandlade eller våldtagna. Rasistiska våldtäkter och rån riktade mot etniska svenskar läser man var och varannan dag om i tidningarna. Flickor som blir kastade utför balkonger. Släktfejder mellan olika invandrargrupperingar.

*Företagare blir av maffialiknande grupper utsatta för så kallad beskyddarverksamhet.

*Konstnärer och islamkritiker blir av islamister utsatta för dödshot

*Den tidigare idylliska stadsbilden är nedsmutsad av tiggare från östländerna som stör invånarna med påträngande tiggeri och enformig musikspelning


Sverige har blivit ett multikriminellt-tiggeri-getto-maffiasamhälle.

Vad hade förre socialdemokratiske stadsministern Tage Erlander sagt om han visste hur det skulle bli? 1965 uttalade han sig följande angående amerikanska och svenska förhållanden:

"Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden."

Förut hade vi en gemensam identitet. Vi hade något att vara stolta över.
Det gamla folkhemmet är raserat och kaos råder. Det Nya Sveriges socialdemokratiske ledare Mona Sahlin har uttryckt sin avsky för allt det som är genuint svenskt, enligt henne har vi inget att vara stolta över. Hon har inte mycket gemensamt med Tage Erlander; enligt henne var han otvivelaktigt en rasist och främlingsfientlig. Det har sagts förut och tål att upprepas: Socialdemokraterna lever på gamla meriter. Det parti som en gång var en del i uppresandet av ett välfärdssamhälle är idag en del i det totala utrotandet av det. Och den borgerliga alliansen hänger på utan att tveka. Ty i praktiken är riksdagspartierna en flerhövdad diktatur.

Högerallians eller socialistpakt - åt skogen bär det hursomhelst i rask takt!

I Agenda 2008-02-24 där det talades om Sverigedemokraterna och EU fick vi se ett exempel på skillnaden mellan svensk och dansk journalistik.

Adam Holm, klarsynt och ofärgad av svenskt PK-tänkande, journalist på DR dementerade där att Sverigedemokraterna skulle vara varken högerextrema eller högerradikala, utan han kallade dem för MITTENRADIKALA.

Det är just ett sådant politiskt alternativ Sverige behöver. Ett politiskt alternativ som inte låter sig placeras varken i höger eller vänsterfacket. Sverigedemokraternas viktiga uppgift är nu att se till att de är och förblir ett mittenradikalt folkhemsparti utan politiskt korrekta skygglappar och samtidigt håller rent från de politiska avarterna. Till riksdagen kommer Sd hursomhelst, men sköter de det väl kommer framgången att bli än större!


Sydsvenskan DN Expressen Expressen Tv4 SVD SVD Expressen Agenda

Inga kommentarer: