lördag 29 mars 2008

Om att kasta sten i glashus

Daniel Poohl på tidningen Expo går i en artikel till angrepp mot Sverigedemokraternas partisekreterare Björn Söder, där han hävdar att Söder nedvärderar förintelsens offer.

Det uttalande av Söder som Poohl stöder sig på är följande:
"Agerandet från fackförbunden i Värmland påminner om nazisternas agerande i Tyskland under 30- och 40-talen, där judiska butiker bojkottades och fick sina butiker märkta med en judestjärna. Kanske vill facken i Sverige att alla hotell som upplåter lokaler åt Sverigedemokraternas årsmöten skall märkas med en viss stjärna? Eller varför inte märka alla hotell som låter sverigedemokrater övernatta?"

Björn Söders avsikt var i detta knappast att påskina att fackförbundens behandling av Sverigedemokraterna är lika allvarlig som nazisternas behandling av judarna under andra världskriget. Men visst finns det en likhet; och det är att båda gärningarna är diktatoriska. Fackföreningarna som utposter åt sossemaffian vill tysta den politiskt inkorrekta opinionen med odemokratiska medel.

Daniel Poohl uttrycker:
"Framför allt är Björn Söders attack mot Handels avdelning i Värmland ett hån mot dem som utsattes för Hitlertysklands förföljelser. Genom sin haltande historiska jämförelse trivialiserar han återigen judeförföljelsen och Förintelsen och nedvärderar dess offer".

Man kan inte annat än att konstatera att Daniel Poohl som ansvarig utgivare för Expo kastar sten i glashus. En tidning som konsekvent och urskiljningslöst placerar var och en som i någon som helst form vågar kritisera den förda invandringspolitiken i samma fack som nazister under benämningen "högerextremist". Samtidigt som Expo aldrig talar om kommunismens brott mot mänskligheten som är ännu värre än nazismens. Istället håller man
sig väl med våldsverkare på vänsterkanten som öppet hyllar de kommunistiska massmördarna!

Och varför tar Expo inte avstånd från islamisterna som är nazisternas vapenbröder och förtrogna??? Nej, då hör man aldrig någon kritik! Istället är man snabba och noggranna med att belägga islamiseringens motståndare med epitetet "islamofob"!

Det är alltså snarare Daniel Poohl och Expo som förringar förintelsens offer. Att motsätta sig det omfattande asylmissbruket och värna om det svenska arvet och kulturen har ingenting med varken främlingsfientlighet eller rasism att göra. Lika lite som den som gör det förtjänar att placeras tillsammans med Hitler-hyllare under stämpeln "högerextremist"!

EXPO

2 kommentarer:

Anonym sa...

Schysst blogg ska lägga in den bland mina favoriter. Ha en trevlig helg.

Kritikern

Bänkpressarn i Pite sa...

BRA RUTET! INSTÄMMER I DIN KLARSYNTA KRITIK AV POOHL OCH EXPO. YOU ROCK, GREGER!