onsdag 9 april 2008

Reinfeldt i dåligt sällskap

Nyligen träffades de nordiska ländernas statsministrar tillsammans i Riksgränsen för att diskutera nordiskt samarbete i en globaliserad värld. Diskussionen kom till stor del att handla om OS i Kina, i vilken vår statsminister vänder sig emot en bojkott av Kina.

Att Fredrik Reinfeldt (som tydligt har tagit avstånd från högerextremism och främlingsfientlighet, bl.a. genom sin markering att gärna sällskapa med muslimska präster samtidigt som han vägrat träffa ledaren för främlingsfientliga Sverigedemokraterna) häromdagen hade ett trevligt samkväm med ledarna för våra främlingsfientliga grannländer är beklagligt.
Våra nordiska grannländer driver ju idag en politik som är i linje med främlingsfientliga Sverigedemokraternas partiprogram. Ja, vi ska ju inte bara tala om främlingsfientliga Finland, som genom sin restriktiva invandringspolitik nästan får Sverigedemokraterna att framstå som mångkultursförespråkare!

Om Fredrik Reinfeldt ska vara trovärdig så måste han vara konsekvent. Genom detta oansvariga beteende framstår han som en hycklare. Det är inte bra för det Nya Sverige!
I kampen mot rasismen och främlingsfientligheten måste det kravet ställas av vår statsminister att han inte bara bojkottar den svenska högerextremismen utan också den utländska.
.
Vår statsminister i högerextremt sällskap, i vilket han ser ut att trivas förnämligt:

OVAN:
Fredrik Reinfeldt tillsammans med främlingsfientliga finlands statsminister Matti Vanhanen, främlingsfientliga norges statsminister Jens Stoltenberg, främlingsfientliga danmarks statsminister Anders Fogh Rasmussen, samt främlingsfientliga islands statsminister Geir H. Haarde.
NSD

4 kommentarer:

Anonym sa...

Han trivs säkert i gänget, smilar upp sig.
Främligsfientlig är han väl själv "off the record".

Konsekvens ? Knappast.

Humle och Dumle sa...

Reinfeldt är allt annat än medveten om massinvandringens och mångkulturens hot mot Sverige och svenskarna. Han må ha en vilja att öka den ekonomiska friheten för en sönderbeskattad befolkning, men han fattar absolut noll om att det faktiskt finns värden som inte går att mäta i pengar!
Sitt förakt för det svenska folket och våra förfäder har han redan uttryckt alltför tydligt. J-a dhimmi!
/ mvh Dumle

Anonym sa...

I samband med detta tragiska "Egla" fall som jag inte går in på.
Jag undrar hur många män av samma karaktär som denna har rest in hit till Sverige för att gömma sig för de brott de gjort i sina hemländer.
Som de inte haffats eller straffats för.
Ska vi ha "vålsverkare" här i landet som vandrar omkring,som kommer till det färdigdukade smörgåsboret av mat och svenska kvinnor.
Är det inte nog som det är idag.
Hur kollar de i slussen in om de gjort brott ?

Anonym sa...

Engla, inget annat.