söndag 13 april 2008

Skicka burkan på export


I nyheterna kunde vi nyligen läsa om ytterligare ett absurt fall av hur invandrare drar nytta av det svenska förbudet mot "etnisk diskriminering".

En kvinna i Malmö iklädd burka blev förra året av busschauffören ombedd att stiga av bussen på grund av hennes utstyrsel. Kvinnan trotsade chaufförens tillsägelse och satte sig längst bak i bussen varpå hon genast ringde polisen. Hon visste sina rättigheter minsann!
Detta ledde till att bussbolaget efter hot från ombudsmannen mot etnisk diskriminering (DO) gick med på en förlikning och betalade ut ett skadestånd till kvinnan på 25000kr.

Man kan inte annat än att konstatera att det är lönande för invandrare från islamistiska länder att komma till Sverige. Dels så får de som "flyktingar" dryga bidrag bekostade av våra skattepengar. Och dels så kan de få ersättning för att de anser sig ha blivit kränkta av att folk reagerar på deras uppseendeväckande beteende.

Det som snarare borde ha utgjort skäl för olydnad mot tjänsteman ledde istället till att hon fick skadestånd från det bussbolag vars chaufför handlade i enlighet med sunt förnuft; att avvisa en mystisk person som kunde vara alltifrån en rånare, förrymd brottsling, till en självmordsbombare.

Den berörda kvinnan visste säkert vad hon ville när hon sökte sig till Sverige. Att människor flyr undan förtryck är förståeligt. Men om de flyr undan förtryck så är väl det minsta man kan begära av dem att de inte fortsätter leva i enlighet med den förtryckande kultur de säger sig ha flytt från! Att hon går omkring som ett spöke iklädd den främsta symbolen för kvinnoförtryck vi känner till, och dessutom i den värsta formen av den, visar att hon inte har minsta intresse av att anpassa sig till eller bli en del av Sverige.
.
Frågan är då varför hon överhuvudtaget är här? Svaret vet vi förstås. Hon är inte dum. Nej, det är de svenska politikerna som är dumma som tillåter folk från hela världen att komma hit och leva av den välfärd våra gamla har varit med om att bygga upp. Och det svenska folket som fortsätter att rösta fram dem.
Samtidigt som invandrare på högst tveksamma grunder kommer hit och automatiskt får generösa bidrag på livstid så måste tusentals av våra svenska pensionärer vända på slantarna, och lever på gränsen till fattigdom.

På grund av lagen om hets mot folkgrupp så kan invandrare idag bete sig illa åt för att sedan få skadestånd för att svenskar klagar på deras beteende. En sjuk och svenskfientlig lagstiftning som diskriminerar ursprungsbefolkningen och syftar till att svenska folket inte ska våga kritisera och påtala misslyckandet med den förda invandingspolitiken och mångkulturen. Svenska folket är redan andra klassens medborgare i sitt eget land, och detta påhejas ivrigt av samtliga riksdagspartier!

Burkakvinnan får gärna utleva sin primitiva kvinnofientliga religion bäst hon vill. Men hon bör göra det i något annat land som passar henne bättre. Ty i Sverige hör inte burkans religion hemma!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Den här " svarta vålnaden" eller den här burkakvinnan, gör väl det bästa för att leva upp till sin mans / religionens krav.
Går hon i ledband i hemmet ?

Har hon hört talas om jämställdhet ?

Ett jobb får hon inte i den munderingen. Hon söker säkert heller inga jobb.
Hon måste helt enkelt dryga ut hushållskassan med diskrimineringslagen som hjälp.
Hon vet hur hon ska utnyttja vårt Sverige. Det har hon lärt sig.
Det är ingen som bryr sig om själva burkan.
Det är andra saker som hon "diskrimineras" för.
Detta stör folk i ett civiliserat land. De ska inte tillåtas att spöka ut sig.
Vi kvinnor i Sverige går inte med en säck över huvudet.

Weine Berg sa...

Vore intressant att se om en svensk drog på sig en rånarluva och klev på bussen...

Greger Rutgerson sa...

Precis Weine!

Om en svensk överhuvudtaget skulle gå omkring med en rånarluva i samhället (bortsett från när det är snöstorm eller -30 grader kallt) skulle denne efter ett tag garanterat bli stoppad av polisen.

Anonym sa...

Maria Ferm slår till igen:

http://sydsvenskan.se/skane/svedala/article316334.ece

Greger Rutgerson sa...

Tack för länken anonym!
Det blir en ny bloggpost om saken.