söndag 20 april 2008

Thomas Jackson om VERITOFOBI

Thomas Jackson är läkaren som har ställt sig upp mot förljugenheten inom såväl journalistkåren som bland sina egna läkarkollegor. Han är läkaren som avslöjade bluffen om de apatiska flyktingbarnen och öppet uttalade att han var emot mångkultur. Något som ledde till en massiv förtalskampanj där han blev stämplad som såväl rasist som en oseriös doktor.

Tidningen Nationell idag har påbörjat publiceringen av hans artikelserie om det han själv har myntat som VERITOFOBI - skräck för sanningen. Det han skriver är så relevant och viktigt att det bör läsas av alla. Sprid denna artikel vidare!

Thomas Jackson om Veritofobi.

7 kommentarer:

Weine Berg sa...

Det känns som om åsiktsminoriteten/etablissemanget är på reträtten... kör hårt Jackson!

Sanna sa...

Bra blogg du har, ska sprida artikeln. /Sanna/www.ungnationell.wordpress.com

Anonym sa...

Bloggen "Högerkänga" förefaller nu ihop med åtskilliga andra regimkritiska bloggar vara definitivt tystade av de poltitiskt korrekta landsförrädarna!

Bojkotta Google!


Tills vidare håller vi till på:
http://hogerkanga2.blogspot.com
"Vinterbadaren"

Greger Rutgerson sa...

Vinterbadaren,

Tack för din kommentar. Besökte din blogg, tack för att du länkat till mig. Har lagt till dig bland mina länkar.

Bästa hälsningar.

Kalle Svensson sa...

Dr Jackson = Dr mengele!

Anonym sa...

Har precis läst boken. Ingen som läser den här boken och har en uns intelligens kan ta den på allvar. Som om den var skriven av en tonåring med mindervärdeskomplex. Halva boken handlar om hur duktig han själv är.

Anonym sa...

Hej alla, även du anonym!

Jättekul att Ni diskuterar min bok, den skrev jag faktiskt för flyktingbarnens skull. De som nu av svensk media, föräldrar och barnläkare gjorts till liggande och psykiskt skadade. Nu ligger de med svåra s.k. patomimier (sjukdomshärmande sjukdomar som är okända i Sverige men väl kända i England) pga föräldrar och barnläkare gick i allians och förtryckte dem.Till den anonyme vill jag säga att jag tyvärr var tvungen att framhålla att jag är en väl beläst och erfaren psykiater, orsaken att jag lyfter fram mina professionella sidor är att media skrev ned mig som en oduglig läkare trots att jag är nästan 4-dubbel specialist och sannolikt en av Sveriges kliniskt mest erfarna läkare med över 2000 heldygnsjourer i allt från neurokirurgi, psykiatri till invärtesmedicin i tre olika länder.

Jag skriver ju också i boken att boken är!!! barnsligt skriven! Det var så den var tänkt så den skär igenom på ett annorlunda sätt, den skall vara omtumlande!!!

Efter att jag blev skandaliserad av sådana som anonym fick jag ideligen berätta, om så dök upp att patienter kände igen mig och undrade om jag var så urusel som media påstod, att jag alls inte var så urusel som svensk media påstod - en svår situaion.
Dessutom var det min uttalade ambition att skriva min bok Veritofobi så naket som möjligt, och faktiskt så direkt-kalla det gärna barnsligt, som möjligt, alltså som anonym påstår, alltså precis som jag kände och som jag ville, då är det i alla fall äkta !!! även om det är en själ med en tonårings mindrevärdeskomplex. Jag är stolt över att vara svag, löjlig och nördig, då blir jag mindre farlig.
Så det blev lite ett dokument över det lidande vi läkare kan brottas med när vi trots att vi gör vårt absolut bästa blir bespottade och trampade på av de som tycks ha lögnen som gud.
Har jag formulerat mig ok nu, hoppas det, jag försöker i alla fall. Hoppas anonym också gör det!

Mina bästa hälsningar!
från den barnslige och omogne tonårssjälen med komplex (vem oss vuxna ärliga kan göra anspråk på något annat, hela livet är en strävan att komma vidare - vissa tonårskomplex är f.ö. underbara och mycket värdefulla att ha kvar)
Dr. Thomas Jackson