fredag 28 mars 2008

Maria Ferm visar vägen

Efter en namninsamling för att få Vellinge att ta emot flyktingar blev Maria Ferm språkrör för Miljöpartiet. Ett smart drag som i dagens mångkulturförskönande samhälle är ett effektivt sätt att få klappar på ryggen och beröm av såväl den vänstervridna mediaapparaten som de övriga partierna i den svenska åsiktsdiktaturen. Framgången var sedan ett givet faktum.

I artikeln "
Flyktingar är inte problemet" går Maria Ferm till angrepp mot Roland Poirier Martinssons kolumn i Svenska Dagbladet 25 mars. Enligt sedvanlig mångkulturförskönande tankegång dementerar hon att varken "flyktingar" eller migrationspolitik under några som helst omständigheter skulle kunna vara problemet. Hon förklarar:

"Vad är de egentliga problemen? Inte ska vi gå i fällan och tro att det är flyktingar eller migrationspolitik. Problemen handlar om diskriminering, om bostadsbrist och om fördomar som delar in människor i grupper om ”vi” och ”dem” och ställer dessa mot varandra".

Samma gamla tomma schablonuttryck som mångkulturförespråkarna länge har kört med alltså. Det får ju under inga omständigheter vara så att den svenska invandrings och migrationspolitiken skulle kunna vara misslyckad. Mångkultur är ju berikande och positivt, och ju mer mångkultur och invandring desto mer berikande och positivt är det...
Om vi upprepar mantrat tillräckligt många gånger så tror vi kanske på det till slut, och så starkt att det ger oss kraft att förtränga den uppenbara verklighet som tycks säga något annat!

Nej; släktfejder mellan invandrargrupper, hedersmord där unga kvinnor blir kastade utför balkonger, gängrån av etniska svenskar, gruppvåldtäkter av svenska kvinnor, militanta muslimer som ropar "Allah akbar" på torgen och dödshotar svenska konstnärer, är aldrig problemet.
Problemet är givetvis heller aldrig världens mest generösa invandringspolitik som världen över har gjort Sverige känt som ett lyckoland dit man genom att kasta sina identitetshandlingar enkelt får asyl, medborgarskap och livslångt skattefinansierat uppehälle och försörjning.


Nej, hon avslöjar ju den raka sanningen:

Problemet är bostadsbrist, diskriminering och främlingsfientlighet!

Det är alltså svenska folket som inte har varit tillräckligt generösa och respektfulla mot sina invandrare som bär skulden för ovan nämnda företeelser. Att vi inte har förstått det förut!


Så nu vet vi: de problem som synes relaterade till den svenska invandringspolitiken är vårt eget fel. Hedersmord, rasistiska rån och våldtäkter mot etniska svenskar, och tillämpning av sharia är självfallet en HELT naturlig och oundviklig följd av att våra stackars "flyktingar" inte automatiskt får bo var de vill, få vilket jobb de vill samt leva som de vill. Det har ABSOLUT inget samband med deras kulturella och religiösa värderingar...

Ja med tanke på hur extremt diskriminerade och kränkta många "flyktingar" måste ha blivit på grund av vår intolerans, förakt och brist på tillhandahållande av bostäder så är det inte konstigt att de reagerar som de gör.
Man kan ju bli våldtäktsman, dottermördare och självmordsbombare för mindre!

Inga kommentarer: