lördag 20 december 2008

DET NYA SVERIGE blir alltmer berikat

Marina Nygren i Älmhult låste in sig på toaletten när hon förstod att inbrottstjuvar var på väg att ta sig in i huset, och ringde därmed till sin pappa. Husets hundar blev sprejade med tårgas men tjuvarna blev ivägskrämda när hennes pappa kom dit och bankade på dörren.

Polisen misstänker att det är internationella ligor som ligger bakom den inbrottsvåg som har eskalerat de senaste månaderna, och varnar för att ligorna kommer att fortsätta norrut i landet. Vi vet inte var detta kommer att sluta, säger Robert Loeffel på Kronobergspolisen.

Förutom alla de problem vårt land har fått genom den kravlösa massinvandringen så har vi också blivit berikade genom den internationella öppenhet som EU och globaliseringen har medfört. Bland annat i form av internationella ligor som gör livet otryggt för vanligt folk. Det är nog att vi idag inte kan gå trygga på stadens gator, inte ens i våra hem kan vi nu längre vara trygga.

Lösningen på dessa problem är bl.a. att Sverige upphäver massinvandringen och går ut ur EU. Sverige var en stormakt en gång i tiden, och skulle kunna vara en stark och välsignad nation idag, om vi inte hade skrotat vårt försvar, infört massinvandring, gått med i EU samt kastat ut Gud ur vårt land! Ja i grund och botten så är förstås alla dessa saker ett resultat av det sistnämnda.

Inga kommentarer: