söndag 14 december 2008

Utländska våldtäktsmän finns bara i utlandet

De svenska mediernas framställning av kriminella med utländskt ursprung brukar som bekant konsekvent döljas med hjälp av redigeringsprogram i syfte att få det svenska folket att tro att de är svenskar. Detta gäller dock bara om brott som begås i Sverige. Utomlands är det en annan sak. När nio pojkar gruppvåldtog en 14 årig flicka i England så var det inte så noga. De flesta av förövarna var av sydländskt ursprung vilket i Aftonbladets artikel inte döljdes alls. Hade händelsen utspelats i Sverige så hade förstås bilderna av utlänningarna varit skuggade och vittonade, läs också HÄR. Men det är klart; dessa förövare är ju inte svenskar. Men hade de begått brottet i Sverige så hade de varit svenskar.
För svensk blir ju automatiskt var och en som vistas och rör sig i Sverige, enligt den politiskt korrekta definitionen. Följdaktligen finns det inga kriminella utlänningar i Sverige. Men i andra länder finns det.
Sverige är verkligen fantastiskt, för vilket annat land kan skryta med att vara i avsaknad av kriminella utlänningar! Den kravlösa massinvandringspolitiken kan därmed frikopplas från sambandet med det ökade antalet våldtäkter, eftersom det endast är svenska män som våldtar i Sverige...

3 kommentarer:

smileth sa...

Bra formulerat!

MEKONGS BLOGG sa...

Har inga invändningar mot inlägget!

Anonym sa...

väl talat!