onsdag 21 maj 2008

Det mångkulturella samhället ställer allt högre krav på polismakten


Eller vad ska man säga om polisens nya specialfordon? En nästan 7 ton tung antiterrorbil med massiva punkteringssäkra däck, skott och explosionssäkra rutor. Hela 330 hästkrafter står till förfogande under huven. Sveriges tre storstäder Stockholm, Göteborg och Malmö har blivit tilldelade varsitt exemplar.

Denna bil är något polisen länge har längtat efter för att kunna ge sig in i storstädernas gettoområden utan att riskera att bli stenade, halalslaktade eller uppbrända.

Mångkulturen berikar, jomän...den bidrar tydligen till att skärpa polismaktens krav på tekniskt avancerad utrustning om inte annat!
.
Efter att i ett par dagar ha stått med i Sydsvenskans twingly-lista över bloggar som har länkat till deras artikel är jag nu bortplockad. Inget ovanligt, det har hänt flera gånger förut. Antagligen har någon anmält blogginlägget och Sydsvenskan har valt att gå på den politiskt korrekta linjen att plocka bort den.
Ty bloggar som anser något annat än att mångkultur och massinvandring är endast positivt och berikande blir ofta censurerade i den vänstervridna pressen.
En annan bloggare Germunds blog länk har uttryckt följande, citat: "Det här är ett stridsfordon och ett stridsfordon är just vad polisen behöver nu när vi har fått många områden i Sverige där det är farligt att arbeta som räddningspersonal i ambulans, brandbil och polisbil".
Det är ju uppenbart att han menar samma sak som jag fast han får vara kvar på listan därför att han inte uttryckligen beskrev vilka dessa områden är!

6 kommentarer:

Antiism sa...

En tidsfråga tills staten får bygga om stridsvagnar och dess förare till beväpnade brandmän i stensäkra, eldsläckande brandvagnar!

Antiism sa...

Tillägg: Kanske därför man nu skrotar vårant försvar emot utlänska hotfulla krafter? Dom finns numera redan innanför våra gränser tyvärr.

Greger Rutgerson sa...

Du sa det! Hotet är inte längre utifrån utan inifrån. Ja det är redan inne i vår riksdag...

Liberalen sa...

precis.. hotet kommer inifrån.. från nazister och högerextrema mongon... skit ner er!

Greger Rutgerson sa...

liberalen,

Nazister och högerextremister är knappast ett hot idag. Det stora hotet är islamismen och vänsterextremismen.

All form av extremism är destruktiv och förkastlig. Därför tar jag avstånd från extremism vare sig den kommer från vänster eller från höger.

Mvh

Germund sa...

Ibland är det viktigare att få ut budskapet med lite kamouflage, än att göra det övertydligt och förlora möjligheten till upprepning.

Väldigt trevlig blogg förresten:)