onsdag 28 maj 2008

Vägrade ta en kvinna i hand - kan få 160 000kr i skadestånd

24-årige Alen Malik Crnalic vägrar på grund av sin religiösa tro ta andra kvinnor i hand än sin egen fru. Vid en intervju för en praktikplats vägrade han ta en kvinnlig representant i hand och istället lägga höger hand på bröstet och buga. Detta ledde till att han förlorade praktikplatsen.
DO (Diskrimineringsombudsmannen) har stämt Arbetsmarknadsstyrelsen för diskriminering och anser att Alen på grund av detta förtjänar att få ett skadestånd på 160580 kronor.

Hela historien är så absurd att man helt enkelt blir uppgiven på var Sverige är på väg. En utländsk man kränker på grund av sin primitiva kvinnofientliga religion en kvinna. På grund av detta ställs kravet på att han får skadestånd på skattebetalarnas bekostnad. 160 000kr är nästan en genomsnittlig årslön för en arbetare i Sverige.
I Sverige drar man in på det ena och det andra för svenska medborgare. Vi har hemlösa svenskar och pensionärer som lever på existensminimum. Ska man få bidrag från socialen så ska man helst inte vara svensk idag.
Men att betala ut enorma skadestånd till invandrare som anser sig ha blivit kränkta för att ha diskriminerat svenska kvinnor. Då finns pengarna tydligen!

Ett tips till diskrimineringsombudsmannen (DO) Katri Linna som nu arbetar för att detta skadestånd ska bli utbetalat: kämpa istället för att dessa pengar ska bli utbetalade till verkligt kränkta människor. I första hand våra svenska kvinnor, och våra pensionärer som har arbetat och betalt skatt i hela sitt liv, vilka hjälplöst får se på när ekonomiska lycksökare från andra länder får högre bidrag än deras pension!

Ett tips till Alen Malik Crnalic: sök dig till ett land som passar dig bättre än Sverige. Ty din primitiva kvinnoförnedrande religion vill vi inte ha här i vårt land! De förtryckta kvinnorna i din kultur som inte längre vill vara förtryckta är däremot välkomna till Sverige. Det finns många svenska män som söker sig en hustru idag.

Dagen Svd Expressen

5 kommentarer:

Tyke Viking sa...

"HÖGERKÄNGA" nerstängd igen!
Vi ligger nu på:

http://tyke-viking.blogspot.com

Välkommen till landet "Censurien"!

Greger Rutgerson sa...

Tack för upplysningen!

Har ändrat i mina länkar.

Mvh, Greger

Anonym sa...

Nu är inte jag en god kännare av islam men är nekandet av att skaka hand inte snarare en symbol för att han älskar sin fru, snarare än att han är fientlig mot kvinnan han ska skaka hand med? Det är väl ett sätt att respektera sin fru?

Det kanske kan tyckas ganska märkligt för oss men för honom är att skaka hand förmodligen en akt av otrohet.

Mailn sa...

Precis som anonym säger så är det snarare ett tecken på respekt mot sin fru.

Det som är lite skrattretande i det hela är att när en muslimsk kvinna intervjuades, och avböjde att ta den manlige reporten i hand, då ville det svenska folket (om man får generallisera något, är själv etnisk svensk) tolka det som att hon var förtryck. Att hon inte vågade ta i en annan mans hand. Men när motsatta situation inträffar, då är vill man ÄNDÅ tolka det som att det är kvinnan som är förtryckt! Det tycker jag säger ganska mycket om hur hjärntvättade vi blivit av media.

Mvh Malin

Greger Rutgerson sa...

I vilket fall som helst så bör de invandrare som kommer hit anpassa sig till vårt land och ta seden dit de kommer.

Respekt mot sin fru (i praktiken respekt mot en kvinnoförtryckande religion) ELLER respekt mot svenska kvinnor och det svenska samhälle som har bevisat dem sin gästvänlighet och generositet, är frågan.

Såväl den muslimske mannen och kvinnan bör ta seden dit de kommer. I alla fall bland svenskar och ickemuslimer.
Annars borde de välja ett annat land att flytta till, som passar de bättre än Sverige.