fredag 9 november 2007

Jag tyckte inte att det var roligt...

Det är synd om vår statsminister. I våras blev han utsatt för ett oerhört kränkande attentat. En ohyfsad kvinnlig reporter vid namn Hanna Wilenius utsatte honom nämligen för vattenbesprutning ur en mikrofon. Fredrik Reinfeldt uttalade sig i en intervju att ”Jag var oförberedd och tyckte inte att det var roligt”. Nej, det förstår väl vem som helst. Att bara bli bevattnad så där på ett så förnedrande sätt...

Hanna Wilenius blev idag dömd till 20000kr för ofredande. I förhållande till alla de brott i Sverige där förövare idag frias för ofantligt grövre gärningar än vår statsminister blev utsatt för ter sig domen absurd. Jag tänker på alla svenska ungdomar, och kvinnor i synnerhet, som idag får erfara konsekvenserna av den i syfte att mångkulturisera landet pågående massinvandringspolitik som vår statsminister så glatt hyllar, och i det betraktar dess kritiker som barbarer. Utvecklingen har ju kommit utifrån...

Om vår statsminister hade varit en riktig karl och haft lite ryggrad så hade han väl avfärdat denna triviala händelse som just vad det var: ett skämt.

Själv bor han precis som de andra riksdagspartiledarna väl skyddad från de mångkulturella gettona som deras gemensamma politik har skapat. Och tur är väl det. Han och hans familj kunde ju annars som tusentals andra svenskar riskera att bli utsatta för den negativa delen av den berikande mångkulturen, och han kunde hamna i den pinsamma politiskt inkorrekta sitsen att uttala sig: ”Vi var oförberedda och tyckte inte att det var roligt”...

Många tusen svenskar tycker inte att det är roligt att bli diskriminerade i sitt eget land av sin egen regering. Folkvalda kritiker av det mångkulturella projektet tycker heller inte att det är roligt att bli utsatta för livsfara på grund av vänsterextremister som AFA. Det verkar dock inte bekymra vår statsminister. Aldrig hör man något offentligt avståndstagande eller fördömande från hans sida. Muslimska ledare träffar han villigt för att diskutera Mohammed-rondell-hundar, men han vägrar träffa ledaren för det största partiet utanför riksdagen.
Det är tydligen skillnad på folk och folk!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Skämtet var väl i och för sig ganska (naivt) för att ministern ens skulle tycka att det var roligt.
Är det ändå inte lite värre när man spexar med en av landets ledare ?
Har det inte hänt en del och vem kan veta att det bara är vatten i dessa vattenlekar ?
Svår fråga ?

greger sa...

Det är i och för sig sant.
Orsaken till min artikel är att jag ville belysa vilken bagatell det vår statsminister fick vara med om är i jämförelse med det många svenskar får erfara som ett resultat av den politik statsministern förespråkar.

Anonym sa...

Med tanke på en SD politiker och vad dennes flickvän fick uppleva, så är ju denna vattensprut rena rama clownleken.

Greger sa...

Precis! Och har vår statsminister alls kommenterat eller fördömt denna händelse? Jag vet inte, men jag har inte läst något.

Anonym sa...

Förundersökningen las ner om jag minns rätt. Så nu är det bara att tejpa igen munnarna på de politiker och deras flickvänner som tar till sina åsikter och sitt språk till offentlig debatt, i ett demokratiskt land och samhälle.