söndag 9 december 2007

"Antirasisternas" terrorism kostade oss 6 miljoner

Återigen bröt helvetet lös i och genom den årliga demonstrationen till minne av Daniel Wretström som blev mördad i Salem 2000.
Som vanligt när det gäller denna demonstration så oroar sig politiker, medborgare och polisen över den skadegörelse och våld som blir resultatet varje gång. Och som vanligt hamnar fokuseringen på de "högerextrema" och "främlingsfientliga" som arrangerar den.
Vad som är högerextremt framgår inte, men titeln "extremister" blir de likväl tilldelade.

Nätverket mot rasism som med sitt bihang ger sig på dessa fredliga demonstanter med våld får dock kallas för "aktivister". 500 poliser var i arbete och de var tvungna att frihetsberöva 200 "aktivister". Och ändå är det de fredliga demonstranterna som blir betraktade som "extremister"...

Sverige är i sanning ett perverst land!

SVD DN

Tillägg: DN verkar tyvärr utöva åsiktscensur för länken till denna bloggpost kom aldrig med på deras Twinglylista i den ovan länkade sidan.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar som att mycket verkar baklänges.

Weine Berg sa...

Jag brukar skilja på Sverige och Det Nya Sverige. Sverige är det vi alla känner som det riktiga Sverige. Det Nya Sverige är det skitland vi nu tvingas leva i med all brottslighet, knark, mångkultur och moralkorrupta makthavare.

Greger sa...

Ja det är en bra beskrivning Weine! Det är bara en tidsfråga innan det kommer förslag på att den svenska flaggan ska ändras. Det är inte utan orsak denna av det politiska etablissemanget idag närmast betraktas som en högerextrem symbol: den symboliserar nämligen det riktiga Sverige, det som är tryggt och kulturellt homogent.

Lasse Kongo sa...

Vänsterextremister och högerextremister, det är samma skit.

För ett par år sedan skulle en nationalistisk grupp hålla en demonstration i en grannstad. Demonstrationen flyttades dock i sista stund till min hemstad för att lura bort vänsterextremisterna.

Och det lyckades.

Men fem timmar senare var halva centrum i min hemstad sönderslaget. Vad som hänt?

Jo, de fredliga nationalisterna som bara skulle demonstrera tröttnade på att stå och tala och demonstrera inför tomma stolar utan gav sig fan på att röja centrum istället.

Vänsterextremister är pack, högerextremister är pack. Lika goda kålsupare hela högen och dom kostar nog samhället lika mycket pengar.

Greger Rutgerson sa...

Så sant Lasse kongo,

Men i exemplet du nämner så var de fredliga nationalisterna inte så fredliga i praktiken, utan snarare "högerextrem-pack".

Tyvärr så dras alla nationalister idag över en kam, de placeras i samma fack oavsett om de är fredliga demokrater eller våldsverkande fascister. Detta är givetvis medvetet brukat av det vänstervridna mediaetablissemanget för att slippa ta den sakliga debatten.

Det svenska folket är påtvingat att förbehållslöst vara positiva till en massinvandring och till att samtycka till att en sådan alltid är enbart positiv och berikande. Den som inte håller med om det beläggs direkt med stämpeln "främlingsfientlig" eller "rasist". Det är därför många idag inte vågar säga vad de egentligen tycker. Sverige är ingen sann demokrati, utan en åsiktsdiktatur.

Mvh