måndag 10 december 2007

När den intolerante drabbas av intoleransen

Centerpartiets riksdagsledamot Fredrick Federley blev natten till söndagen misshandlad av ett gäng vid en korvkiosk . De var berusade och sade: "nu kommer bögdjävlarna, ni kommer att åka på stryk". Därefter blev han brutalt attackerad med ett flertal slag mot kroppen.
Det tyder alltså på att det var ett hatbrott på grund av hans sexuella läggning.

Som kristen och nationalist tar jag givetvis avstånd från och fördömer starkt denna illgärning. Ingen människa ska behöva bli trakasserad eller misshandlad för sin sexuella läggnings skull. Precis som ingen människa ska behöva bli det för sin hudfärgs eller religions skull.

För att inte tala om sin politiska åsikts skull. Det är dock nånting som riksdagspolitikerna inte verkar reagera över när det drabbar människor med en politiskt inkorrekt åsikt.
Var hos det politiska etablissemanget finns avståndstagandet från det våld som t.ex. folkvalda företrädare för Sverigedemokraterna utsätts för av vänsterextremister? Där tiger politikerna minsann!

Tänk om Fredrick Federley skulle ta lika mycket avstånd från hatbrotten mot Sd som Sd tar avstånd från det hatbrott han har utsatts för! Tar han alls avstånd?

SVD

Tillägg: SVD utövar tyvärr åsiktscensur och har tagit bort denna bloggpost från Twinglylistan i den länkade artikeln ovan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det här var den bästa bloggen jag läst hittils. Hoppas vekligen att denna blogg är den politiska framtiden, en ny ideologi där kristna slår sig samman med sverigedemokrater för att rädda landet, istället för att kristna med socialdemokraternas hjälp slår sig samman med muslimer i Broderskapsrörelsen och förstör landet.

rim sa...

Demokratin finns inte längre i Sverige. Jag röstar sd just därför och hur våldet mot sd eskalerar utan ens enkommentar från exvis justitieministern är upprörande. Hon skulle ha stannat kvar i sitt arbete som hårfrisörska. Vad har hon för juridiska meriter?

Anonym sa...

Ibland undrar jag om det ens är hatbrott i ordets rätta bemärkelse.
Man eller de som har denna ondska i sig eller lusten att slåss, söker objekt för sin frustration.
Bögar kan man slå på och på ?? jag vad man nu väljer för objekt för att få slåss.
Det är väl att få ge någon på käften som är det första och det bästa om det sen är hatbrott eller inte är väl mindre viktigt.
Man ger sig på för att få utlopp helt enkelt ?