tisdag 25 december 2007

När idioterna talar

De senaste årens problem med räddningspersonal som blir attackerade av gäng i förortsgettona har resulterat i att Räddningsverket har anlitat forskare på Malmö högskola för att komma fram till en lösning på problemet. Ja ni läste rätt. Forskarna ska undersöka vad orsaken är till att dessa problem har uppstått.

Dagens samhälle är ett vetenskapsidiotiskt samhälle. Nästan alla problem anses kräva experter och forskare för att lösa trots att det i själva verket endast krävs vanligt bondförnuft.
Bonden förstår att han inte kan lämna dörren till hönshuset öppen. Om han vid något tillfälle skulle ha glömt den öppen och morgonen därpå finner hönor uppätna av räven så anlitar han inte en expert för att få reda på vad orsaken är. Han ser till att han hädanefter stänger dörren.

Samma sak är det med dagens samhällsproblem. Vi behöver inga forskare varken för att få reda på varför dagens flumskola är ett katastrofalt misslyckande, varför det uteslutande är svenska kvinnor som faller offer för utländska gruppvåldtäckare eller varför brandmän och ambulanspersonal behöver polisbeskydd(som i sin tur behöver polisbeskydd) för att våga göra utryckningar till Rinkeby och Rosengård. Alla vet givetvis svaret men förskjuter det ifrån sig i ett desperat försök att förtränga den uppenbara verkligheten. Utopin om det mångkulturella paradiset får under inga omständigheter bli krossad.

Se bara följande korkade spekulationer i Sydsvenskans artikel:

"Jag tror att det beror på att personerna inte har förtroende för myndigheterna. De är kanske inte så vana vid att myndigheterna kommer för att hjälpa, säger Maina Gustafson. "

" Vi ska titta på vad som hänt i sammanhang där anställda på räddningstjänsten känt sig otrygga. Det kan finnas ett misstroende från befolkningen gentemot dem, säger Margareta Popoola, en av Malmöforskarna som jobbar med projektet. "

Man vänder på steken och försöker ge intryck av att allt egentligen är ett missförstånd där det är VI som har misslyckats med att vinna deras förtroende. Det är egentligen VÅRT fel...
Istället för att säga som det är: att en stor del av mångkultursberikarna helt enkelt föraktar det land och det folk som har bevisat dem sin gästvänlighet. De är inte intresserade av att bli civiliserade medborgare utan vill fortsätta vara en del av den neandertalskultur de kommer ifrån.

Följande korkade mening är också värd att kommentera:

"Räddningsverkets förhoppning är att det ska resultera i en metod för dialog som kan användas av räddningstjänster i hela landet. För problemen finns även utanför Skåne. – Vi hoppas att det ska leda till verktyg för hur räddningstjänsten ska göra när den hanterar grupper de inte är vana vid, så att de inte gör fel vid akuta situationer, säger Maina Gustafson. "

Man försöker även här ignorera det verkliga problemet: egentligen beror allt på en kulturkrock orsakad av bristande kompetens hos räddningspersonalen!!! Skicka dem på lite utbildning i psykologi så att de lär sig att handskas rätt med våra grovt missförstådda nysvenskar...

Sydsvenskan
Fox News nyhetsinslag

8 kommentarer:

Skånepåg sa...

En bekant från en mindre stad i Småland berättade följande för mig. Under sin utbildning till brandbefäl "praktiserade" han under några veckor vid räddningstjänsten i ett "kulturberikat" område i Stockholmstrakten. Vid en utryckning möttes man av stenkastning och annat sabotage och var tvungna att invänta polis innan man kunde släcka den aktuella branden.

Detta var för 8-9 år sedan och således ingen företeelse som är ny! Det är bara något som man nu börjat "våga" att prata offentligt om.

Anonym sa...

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2007/12/malm-hgskolas-pr-kupp.html

Anonym sa...

"gör fel vid akuta situationer"
Vilka fel kan Räddningstjänsten tänkas kunna göra, ha en kvinnlig räddningsledare med maktbefogenheter kanske?

Greger sa...

Precis. Eller är felet kanske att de inte i kör ropar "Allah akbar" innan de sätter igång så att ligisterna visar dem respekt?

Anonym sa...

Jag konstaterar bara att det är skillnad på mod och MOD ?
Har tidningar mod ?
Jag tor att vissa ( är det väl bäst att säga) tidningar, tar inte in om någon skriver och flaggar SD.
Om den skrivande skriver samma sak som vilken person som helst kan de svälja åsikterna. Men SD = papperskorg.

Daniel sa...

För det första; vilken jävla bullshit. Du får nog försöka hitta din information någon annanstans än Nationalsocialistisk Fronts hemsidor i fortsättningen. Det är INTE uteslutande svenska kvinnor som våldtas av invandrare, det är en lögn fabricerad av nationalister. Finns ingenting som stödjer ett sånt påstående.

Ett par frågor:

Varför är det nästan uteslutande svenska kvinnor som utsätts för gruppvåldtäkter av svenska män?

Och har du något svar på varför majoriteten av alla våldtäktsmän är infödda svenskar som våldtar sina barn och sina fruar/flickvänner?

Vilka jävla generaliseringar, usch. Självklart finns det invandrare som våldtar, precis som det finns svenskar som våldtar. Vi är ju alla människor och det finns goda människor och onda människor i alla folkgrupper.

Men plötsligt är det ett samhällsproblem att ett land med mycket invandrare drabbas av invandrare som våldtar kvinnor.

Andelen våldtäkter skulle inte sjunka i Sverige även om vi ströp av invandringen helt. Vi skulle ha en mindre befolkning, men inom den svenska befolkningen skulle det finnas en lika stor del potentiella våldtäktsmän som när vi var fler invånare och invandrare.

Invandrare är inte mer benägna att våldta än andra, och det har ni smånassar missat. Ni kör det klassiska knepet med deduktion;

Två fakta blir en sanning.

"Flera invandrare har våldtagit svenska kvinnor. Alltså måste invandrare vara anledningen till att vi har så många våldtäkter på svenska kvinnor i samhället idag."

Fullkomligt hjärndött.

Greger Rutgerson sa...

Daniel,

Ditt resonemang håller inte. När det gäller överfallsgruppvåldtäkter utomhus är det ytterst sällan det är svenska män som är förövarna.
Att det vänstervridna mediaetablissemanget medvetet kallar alla dessa förövare för "svenskar" även om de råkar heta "Muhammed" "Ahmed" eller "Abdullah" gör inte dem till svenskar fördenskull.

Statistiken talar sitt tydliga språk: när det gäller andelen grova vålds och sexualbrott mot svenskar är invandrare överrepresenterade. Trots att invandrare fortfarande är i minoritet i samhället så är de i majoritet på de slutna anstalterna! Säger inte det dig något?

Självfallet skulle därför antalet våldtäkter sjunka om vi minskade invandringen. En icke obetydlig del av våldtäkterna är ju utförda av invandrare med en rutten kvinnosyn, som föraktar det land och folk som har bevisat dem sin gästvänlighet.

Om vi får in en stor del invandrare från kulturer där hedersmord och våldtäkt av hustrun är legitimt och där kvinnan anses vara en hora om hon blivit våldtagen utanför äktenskapet, så är det ju inte svårt att förstå att dessa personer kommer att orsaka problem i vårt samhälle!
När en del av dem dessutom betraktar svenska kvinnor för horor som är lovliga att våldta så blir det än värre.

Självfallet finns det många invandrare som är skötsamma och passar väl in i vårt samhälle. Men det är sannerligen naivt att tro att världens mest generösa invandringspolitik inte skulle innebära att vi fick in en hel del som inte är det också!

Mvh

Anonym sa...

De som våldtar i Sverige skulle få avtjäna sina straff i de land de kommer från.
Hängning eller stening har vi i alla fall inte här av kvinnor som blir våldtagna.
Man hänger stenar kvinnan och den som gjort övergreppen är med och kastar stenarna.