fredag 14 september 2007

Islamfobi i Europa oroande?

Doudou Diène, FN:s specielle rapportör i frågor som rör rasism, säger i en rapport till FN:s nya människorättsråd att islamskräcken växer i Europa och att det utnyttjas av extremhögern. Enligt Diène har islamfobin tilltagit sedan terrordåden i USA den 11 september 2001. I ett tal inför rådet i Genève nämnde han som exempel främlingsfientliga affischer som satts upp av Schweiziska folkpartiet.

De mångkulturella förespråkarnas verklighetsförankring och brist på ordförståelse verkar inte ha någon gräns. Dels så förknippas rasism med att vara orolig för utbredandet av en religion. (Rasism betyder att nedvärdera och förakta människor på grund av deras ras och hudfärg, och inget annat). Och dels så är en fobi en sakligt omotiverad fruktan.
Att vara rädd för islam och för att denna religion sprider sig är alltså varken rasism eller en fobi.

Sen har vi ordet "högerextrem". Detta ord har givits en innebörd så vid att det i princip inkluderar alla åsikter som inte är politiskt korrekta. Med andra ord bl.a. allt som inte till 100% är positivt inställt till islam och till en gränslös invandring till varje pris.

Det oroande i Europa är inte rädslan för islam. Ej heller islamfobi, för någon sådan existerar knappast. Att ha en fobi för islam är nästan lika osannolikt som att ha en fobi för nazism. Då kunde man lika gärna oroa sig för "nazismfobi"!!! Islam och nazism går nämligen hand i hand och är varandras vapenbröder.


Nej, det är islamiseringen av Europa som är oroande. Samt att de styrande politikerna försöker tysta ner de som varnar för denna utveckling genom att använda sig av värdeladdade skällsord som är tagna ut ur sitt sammanhang!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi svenskar tvångskristnades av ett folk från mellanöstern, har du tänkt på det? Hela historien om jordan och jesus och jerusalem... det är ju MELLANÖSTERN!

Vi tvingades ta denna religion istället för asatron!

Vi är INTE USA! USa föddes som ett kristet land! Men sverige har mycke äldre historia!

tvärtom så kan ju islamisterna vara "nyttiga idioter" som bekämpar de kristna åt oss! så vi slipper ,:-)